Reseinformation

Så här hittar ni till First Hotel Strand och Sundsvall:

Flyg:
Om ni flyger till Sundsvall så kommer ni att landa på Sundsvall/Härnösands flygplats. Namnet på flygplatsen är Midlanda. Det finns flera alternativ att ta sig från flygplatsen till Sundsvall.

Flygbuss:
Flybussen går regelbundet mellan Midlanda och Sundsvall. Ni ska hoppa av på busstationen, som heter ”Navet”, och därifrån tar det ett par minuter att gå till First Hotel Strand.

Taxi:
Det finns alltid ett antal taxibilar och väntar ute vid flygplatsen. Annars kan ni försöka förboka. Kostnaden är ca 500 kr för att åka in till Sundsvall. Taxin skjutsar er förstås ända fram till hotellet.

Bil:
Om ni kommer med bil till Sundsvall, så kan ni komma från tre olika håll:

Norrifrån:
Ni åker på E4:an och svänger av höger mitt emot Clas Ohlson in på Storgatan. Tag första vägen vänster (strandgatan). Hotellet ligger på er högra sida efter ett kvarter.

Söderifrån:
Ni åker på E4:an och svänger av vänster mitt emot Clas Ohlson in på Storgatan. Tag första vägen vänster (strandgatan). Hotellet ligger på er högra sida efter ett kvarter.

Västerifrån
Ni åker på E14. Forsätt tills ni passerat Filmstaden och OKQ8 på er vänster sida. Sväng vänster in på parkgatan och fortsätt rakt fram i trafikljuset. Ni är nu på E4:an söderut. Sväng av vänster mitt emot Clas Ohlson in på Storgatan. Tag första vägen vänster (strandgatan). Hotellet ligger på er högra sida efter ett kvarter.


Så här hittar ni till tävlingen från First Hotel Strand:

Promenad
Gatan som går vinkelrätt mot Strandgatan heter Kyrkogatan, och det är den gatan som ni liver ut på från hotellet. Gå vänster från hotellet och tag första höger ned på Tullgatan. Gå ett kvarter ned och tag vänster på storgatan. Fortsätt Storgatan tills ni kommer till korsningen Västra allén och Ågatan, tag då höger ned på Ågatan. Fortsätt över bron och då har ni sporthallen till vänster. Väl inne i sporthallen så är det skyltat till tävlingen, invägningen, omklädningsrum, etc.

Bil
Kör ut vänster på E4:an från Storgatan. Kör över bron och tag första vänster in på Norrmalmsgatan. Åk rakt fram i rondellen in på Universitetsallén. Efter ett par hundra meter så har ni sporthallen på vänster sida. Det finns parkeringsplatser i anknytning till sporthallen. Väl inne i sporthallen så är det skyltat till tävlingen, invägningen, omklädningsrum, etc.

Ni kan även kika på kartan nedan för vägledning.


Visa större karta